מתכונים

כמו רבות ממבשלות הקראפט בארץ ובעולם, התחילו גם אצלנו הקסם והתשוקה לבירה כשבישלנו בירה על כירת גז בחצר בסופי שבוע, בבישולים של 20 ליטר ומיכלי תסיסה מפלסטיק, להנאתנו ולהנאתם של החברים שלנו (שהלכו והתרבו ככל שהבירות שלנו השתפרו). הבישול הביתי נשאר עמוק בליבנו והדבר הטבעי ביותר מבחינתנו הוא לשתף את המבשלים הביתיים בהחלטות ובבחירות שלנו, או במילים אחרות – במתכונים שלנו. 

אנחנו לא מאמינים בשמירה על סודות ולא חושבים שאם נשמור את הקלפים שלנו קרוב לחזה נזכה להצלחה מסחרית רבה יותר. אנחנו שמחים לשתף ולחשוף הכל – אם כדי שמבשלים ביתיים יוכלו לבשל בבית בירה שלנו שהם אהבו (עם או בלי שינויים), אם כדי לאפשר למידה והבנה של מאפיינים בבירה ומקורם, או סתם כי זה כיף ומגניב. 

מדי פעם נעלה לכאן מתכון של בירה שלנו (לפעמים חדשה ולפעמים בירה מפעם שאנחנו מתגעגעים אליה) ונעשיר את מאגר המתכונים. אם יש בירה שאהבתם ומעניינת אותכם ושלא מופיעה כאן – אתם מוזמנים לכתוב לנו ונשתדל מאוד להעלות אותה בהקדם. אם בישלתם בירה על פי מתכון שלנו ואהבתם מה שיצא – שימו בקבוק בשבילנו בצד ותנו סימן.

Beer ingredients illustration